Foute Kersttruien-dag

11 december 2019

In actie voor kinderen in nood!

Kerst is een tijd van warmte en gezelligheid. Maar niet voor kinderen die opgroeien in armoede of in een oorlogsgebied. Voor hen zijn de wintermaanden vaak bitterkoud, staat er geen maaltijd op tafel en sommigen zijn zelfs helemaal alleen.

Daarom doen wij met de hele school dit jaar mee met Save the Children’s Foute Kersttruiendag. Op 13 december willen wij zo veel mogelijk geld in zamelen voor kinderen in nood. Een foute kersttrui geeft ons superheldenkrachten om zoveel mogelijk geld op te halen. Met de opbrengst van deze heldendaad kan Save the Children kinderen die alleen zijn herenigen met ouders en zorgen voor maaltijden, warme kleding en onderdak. Met jouw hulp moet het lukken om een mooi bedrag op te halen en om er een superleuke dag van te maken! EN als je geen foute kersttrui hebt: Je hoeft er echt geen te kopen; Hang wat kerstballen in een oude trui en gooi een slinger om je heen en jij bent klaar voor Save the Children’s Foute Kersttruiendag.

Mocht je aan deze actie willen deelnemen kunt u via onderstaande link doneren! Kom dus allemaal als je dit leuk vind op vrijdag 13 december in een foute kersttrui en steun het goede doel!!! Stuur de link door naar familie en vrienden en samen maken we er ook voor deze kinderen een onvergetelijke kerst van! Donatielink: https://foutekersttruiendag.voorsavethechildren.nl/team/basisschool-sint-jozef